Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die ieder op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan uw herstel en sportplezier. Door de begeleiding die wij bieden lopen wij als het ware met u mee op de weg naar uw herstel.

 

Bart Hesselink Bart Hesselink Praktijkhouder, manueel en arbeidsfysiotherapeut. Getrouwd en 2 kinderen. Ik vind het belangrijk om u een goed inzicht te geven in de klacht en u tevens kennis mee te geven om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Coaching en stimuleren om zelf aan de slag te gaan is mijn uitgangspunt.

Mijn aandachtsgebied is:
Duizeligheid, hoofdpijn, rug-nekklachten

BIG: 39052858804
Frank van Engen Frank van Engen Praktijkhouder, manueel fysiotherapeut en vader van 3 kids. We zijn een sportief gezin; voetballen en turnen is hun passie. Zelf voetbal ik ook. Plezier in sporten vind ik belangrijk omdat je, op elke leeftijd, in beweging moet blijven.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Shockwave, Dry Needling, duizeligheid, hoofdpijn en ik ben voetkundig adviseur.

BIG: 29041424504
Peep Oude Vrielink Peep Oude Vrielink Praktijkhouder en bekkenbodem-fysiotherapeut. Ik ben getrouwd en woon met onze 3 kinderen in Deventer. De buitenlucht geeft rust om de drukte van alledag los te laten en het lichaam fit te houden. Daarom sport ik graag buiten en ga ik met onze hond op pad.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Zwanger- en MoederFit, chronisch lage rugklachten (instabiliteit, stuitklachten/os coccygis), GLI

BIG: 79046136504
Anniek David Anniek David Algemeen, oedeem en oncologie fysiotherapeut. Samenwonend en ik ben moeder van 2 kinderen. Ik hou van dieren en rij wekelijks op een van onze paarden. Daarnaast vind ik fitness en balsporten leuk om te doen. Voor gezelligheid en lekker eten ben ik altijd te porren.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Medical taping, Oncologische revalidatie en Rugfit

BIG: 99064276104
Demianne Emperpol Demianne Emperpol Stagaire
Ik ben vierde jaars student fysiotherapie en ik studeer in Nijmegen momenteel loop ik mijn eindstage bij Bibi en Carlijn. Mijn interesses liggen erg breed en ik hoop hier bij Fysiotherapie Eerbeek & Loenen veel ervaring op te doen om na deze stage als zelfstandige fysiotherapeut aan de slag te kunnen!
Bibi Nuijen Bibi Nuijen Algemeen fysiotherapeut, samenwonend en een passie voor zingen. Ik hou van openheid naar mijn patiënten toe. Hierdoor ontstaan leuke ontspannen gesprekken tijdens de behandeling.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
MS beweeggroep, COPD, Duizeligheid, Artroseprogramma, Schouderklachten, Dry Needling, Medical Taping, Revalidatie ex-covid patiënten

BIG: 39920733404
Carlijn Graven Carlijn Graven Algemeen en manueel fysiotherapeut
Mijn aandachtsgebieden zijn:
Affiniteit met kaakklachten
Samenwonend. In mijn vrije tijd mag ik graag tennissen en in de winter skiën. Inzicht geven en analyseren van uw klacht en dan samen
werken naar een oplossing vind ik belangrijk.

BIG: 19914528704
Kirsten Dijkhof Kirsten Dijkhof Algemeen en kinderfysiotherapeut. Ik ben getrouwd en een sportieve moeder van 3 kinderen. Hardlopen doe ik graag of ik ben op een andere manier “in beweging”. Werken met kinderen vind ik leuk zodat ik het kind in zijn/haar ontwikkeling positief kan ondersteunen.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Mc Connell tapen, Medical Taping Functiestoornis bekkenbodem bij kinderen en Shockwave.

BIG: 29060077704
Linda Kuiper Linda Kuiper Oefentherapeut Cesar. Chronisch pijn therapeut en slaapoefentherapeut.
Ik ben getrouwd en ben een actieve moeder van 2 kinderen. Bewegen is mijn passie en ik geniet van wandelen in de natuur. Ik heb graag aandacht voor de mensen om mij heen, zo ook in mijn vak als oefentherapeut.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Chronisch pijn, artrose, stress gerelateerde problemen en slaapproblematiek
Lobke Stortelers Lobke Stortelers Algemeen fysiotherapeut, samenwonend en moeder van een dochter. Ik ben een natuurliefhebber en trek er graag op uit samen met onze hond.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap

BIG: 49925468704
Marit Klein Langenhorst Marit Klein Langenhorst Algemeen fysiotherapeut
Ik ben in augustus 2020 afgestudeerd en enthousiast om aan de slag te gaan. Ik help u graag om te achterhalen waar uw klacht vandaan komt, zodat we samen kunnen kijken hoe we de klacht kunnen aanpakken en uw doel kunnen bereiken.

BIG: 59928435304
Marlies van den Belt Marlies van den Belt Algemeen, psychosomatisch fysiotherapeut en handtherapeut. Getrouwd, onbevooroordeeld, oprecht, met humor en out of the box denkend. Samen werken aan kwaliteit van leven vind ik belangrijk waardoor groei mogelijk is.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Duizeligheid, Chronisch Pijn Product en onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK), hand en polsbraces

BIG: 59055304304
Mirte Raamsteeboers Mirte Raamsteeboers Algemeen fysiotherapeut
Ik ben Mirte Raamsteeboers en ik kom uit het Hellendoorn.
Ik heb stage gelopen bij de praktijk en inmiddels ben ik afgestudeerd en algemeen fysiotherapeut.
Tot nu toe ligt mijn interesse het meest bij de geriatrie en psychosomatiek, maar ik wil zo veel mogelijk leren en ervaring op doen dus ik sta overal open voor.

BIG:9929627604
Nanda Wubben Nanda Wubben Algemeen en sportfysiotherapeut. Stil zitten ken ik niet met 2 kinderen, een mini kinderboerderij en een klushuis. Sportfysiotherapie is mijn specialisme omdat sporters een grote drive hebben om hun sport weer op te pakken. Niets is leuker dan dit samen voor elkaar te krijgen!

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Dry Needling, Shockwave, FysioFit en Rug-nektriathlon, DM II, Medical Taping

BIG: 19910232404
Patricia van der Burg Patricia van der Burg Algemeen en sportfysiotherapeut. Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan het herstel van sport gerelateerde klachten, waardoor mensen weer hun sport kunnen beoefenen. Naast mijn werk hou ik zelf van sporten. Ik woon samen met mijn vriend en mijn zoontje

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Medical Taping, COPD, Claudicatio Intermittens en Dry Needling, revalidatie ex-covid patiënten

BIG: 19910373304
Rick Dopper Rick Dopper Algemeen en sportfysiotherapeut. Sport is een belangrijke uitlaatklep voor mij. Als sportfysiotherapeut wil ik mensen blessurevrij krijgen en houden, zodat iedereen op zijn gewenste niveau actief bezig kan blijven.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Sportrevalidatie, Braces, Cardio-Vasculair risico management, DM II, GLI, Dry needling, Fit & Fun en Eerbeekse Boys contactpersoon

BIG: 59913896204
Roos van den Beld Roos van den Beld Algemeen fysiotherapeut
In augustus 2020 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ben ik er klaar voor om lekker te gaan werken. Ik heb passie voor de mens en vind het leuk om de puzzel op te lossen. Daarnaast hou ik ervan om sportief bezig te zijn.

BIG 89928366904
Simon Wijnands Simon Wijnands Algemeen en oedeemfysiotherapeut. Daarnaast werk ik veel met ouderen. Ik woon samen en wij hebben een zoontje. In mijn vrije tijd drum ik en doe ik aan een vechtsport. Verder hou ik van wandelen in het bos.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Oedeem, Claudicatio Intermittens, Medical Taping en meer beweging voor ouderen (MBVO).

BIG: 19910393604
Suzan Smit Suzan Smit Algemeen fysiotherapeut en geriatrie fysiotherapeut met een passie voor het werken met neurologische aandoeningen.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Neurologische revalidatie en meer bewegen voor ouderen (MBVO). Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet

BIG: 19921755404
Sylvia Karsenbarg Sylvia Karsenbarg Algemeen en manueel fysiotherapeut. Ik woon in Dieren en sport daar fanatiek in het Dames 1 voetbalteam. Ik hou van gezelligheid met vrienden/vriendinnen en lekker buiten bezig zijn.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
COPD, Shockwave, Mc Connell taping/Cure taping, TENS en Rug-nektriathlon.

BIG: 59917242304
Anja de Koning Anja de Koning Telefoniste
Mariska de Vos Mariska de Vos Praktijkondersteuner en ik heb een gezin met 2 kinderen. Als gezin zijn we vaak lekker actief bezig met wandelen en fietsen. Zelf doe ik aan hardlopen, fietsen en/of roeien.
Petra Geelhoed Petra Geelhoed Praktijkondersteuner en ik fiets graag met de mountainbike door het bos. Als je iets doet wat je leuk vindt hou je het ook vol en kost het geen moeite!
Thea Bosma Thea Bosma Facilitair Medewerkster

Al vele jaren werk ik met veel plezier in de praktijk en hopelijk mag ik u daar ook begroeten