Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die ieder op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan uw herstel en sportplezier. Door de begeleiding die wij bieden lopen wij als het ware met u mee op de weg naar uw herstel.

 

Bart Hesselink Bart Hesselink Praktijkhouder, manueel en arbeidsfysiotherapeut. Getrouwd en 2 kinderen. Ik vind het belangrijk om u een goed inzicht te geven in de klacht en u tevens kennis mee te geven om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Coaching en stimuleren om zelf aan de slag te gaan is mijn uitgangspunt.

Mijn aandachtsgebied is:
Duizeligheid, hoofdpijn
Frank van Engen Frank van Engen Praktijkhouder, manueel fysiotherapeut en alleenstaande ouder met 3 kids. We zijn een sportief gezin; voetballen en turnen is hun passie. Zelf voetbal ik ook. Plezier in sporten vind ik belangrijk omdat je, op elke leeftijd, in beweging moet blijven.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Shockwave, Dry Needling, duizeligheid, hoofdpijn en ik ben voetkundig adviseur.
Peep Oude Vrielink Peep Oude Vrielink Praktijkhouder en bekkenbodem-fysiotherapeut. Ik ben getrouwd en woon met onze 3 kinderen in Deventer. De buitenlucht geeft rust om de drukte van alledag los te laten en het lichaam fit te houden. Daarom sport ik graag buiten en ga ik met onze hond op pad.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Zwanger- en MoederFit, chronisch lage rugklachten (instabiliteit, stuitklachten/os coccygis).
Anniek David Anniek David Algemeen, oedeem en oncologie fysiotherapeut. Samenwonend en ik ben moeder van 2 kinderen. Ik hou van dieren en rij wekelijks op een van onze paarden. Daarnaast vind ik fitness en balsporten leuk om te doen. Voor gezelligheid en lekker eten ben ik altijd te porren.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Medical taping, Oncologische revalidatie en Rugtriatlon.
Bibi Nuijen Bibi Nuijen Algemeen fysiotherapeut, samenwonend en een passie voor zingen. Ik hou van openheid naar mijn patiënten toe. Hierdoor ontstaan leuke ontspannen gesprekken tijdens de behandeling.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
MS beweeggroep en COPD.
Daphne Schoenaker Daphne Schoenaker Algemeen fysiotherapeut en op dit moment volg ik de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Fitness en wandelen met de hond zijn mijn hobby's! Daarnaast heb ik een passie voor het werken met mensen en ik zet mij dan ook altijd volledig in om samen met u het beste resultaat mogelijk te behalen!

Kirsten Dijkhof Kirsten Dijkhof Algemeen en kinderfysiotherapeut. Ik ben getrouwd en een sportieve moeder van 3 kinderen. Hardlopen doe ik graag of ik ben op een andere manier “in beweging”. Werken met kinderen vind ik leuk zodat ik het kind in zijn/haar ontwikkeling positief kan ondersteunen.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Mc Connell tapen, Medical Taping Functiestoornis bekkenbodem bij kinderen en Shockwave.
Marlies van den Belt Marlies van den Belt Algemeen, psychosomatisch fysiotherapeut en handtherapeut. Getrouwd, onbevooroordeeld, oprecht, met humor en out of the box denkend. Samen werken aan kwaliteit van leven vind ik belangrijk waardoor groei mogelijk is.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Duizeligheid, Chronisch Pijn Product en onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK).
Nanda Wubben Nanda Wubben Algemeen en sportfysiotherapeut. Stil zitten ken ik niet met 2 kinderen, een mini kinderboerderij en een klushuis. Sportfysiotherapie is mijn specialisme omdat sporters een grote drive hebben om hun sport weer op te pakken. Niets is leuker dan dit samen voor elkaar te krijgen!

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Dry Needling, Shockwave, FysioFit en Rug-nektriathlon.
Patricia van der Burg Patricia van der Burg Algemeen en sportfysiotherapeut. Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan het herstel van sport gerelateerde klachten, waardoor mensen weer hun sport kunnen beoefenen. Naast mijn werk hou ik zelf van sporten en maak ik graag mooie reizen!

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Medical Taping, COPD, Claudicatio en Dry Needling.
Rick Dopper Rick Dopper Algemeen en sportfysiotherapeut. Sport is een belangrijke uitlaatklep voor mij. Als sportfysiotherapeut wil ik mensen blessurevrij krijgen en houden, zodat iedereen op zijn gewenste niveau actief bezig kan blijven.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Rug- en nektriathlon, Braces, Cardio-Vasculair risico management, DM II, Fit & Fun en contactpersoon Eerbeekse Boys.
Simon Wijnands Simon Wijnands Algemeen en oedeemfysiotherapeut. Daarnaast werk ik veel met ouderen. Ik woon samen en wij hebben een zoontje. In mijn vrije tijd drum ik en doe ik aan een vechtsport. Verder hou ik van wandelen in het bos.

Mijn aandachtsgebieden zijn: Oedeem, Medical Taping en meer beweging voor ouderen (MBVO).
Suzan Smit Suzan Smit Algemeen fysiotherapeut en geriatrie fysiotherapeut i.o. met een passie voor het werken met neurologische aandoeningen.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
Neurologische revalidatie en meer bewegen voor ouderen (MBVO). Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet
Sylvia Karsenbarg Sylvia Karsenbarg Algemeen en manueel fysiotherapeut. Ik woon in Dieren en sport daar fanatiek in het Dames 1 voetbalteam. Ik hou van gezelligheid met vrienden/vriendinnen en lekker buiten bezig zijn.

Mijn aandachtsgebieden zijn:
COPD, Shockwave, Mc Connell taping/Cure taping, TENS en Rugtriathlon.
Thea Bosma Thea Bosma Facilitair Medewerkster
Mariska de Vos Mariska de Vos Praktijkondersteuner en ik heb een gezin met 2 kinderen. Als gezin zijn we vaak lekker actief bezig met wandelen en fietsen. Zelf doe ik aan hardlopen, fietsen en/of roeien.
Petra Geelhoed Petra Geelhoed Praktijkondersteuner en ik dans graag in de sportschool op Zumba muziek of sta in het zwembad op het aquaboard. Als je iets doet wat je leuk vindt hou je het ook vol en kost het geen moeite!
Trudy van Zon Trudy van Zon Telefoniste. Sinds 2016 woon ik met mijn man in Eerbeek. Wij hebben het erg naar ons zin hier. Met 3 kleinkinderen zullen wij ons niet snel vervelen. Zingen en kaarten doe ik graag.