Title van de afbeelding
Alle specialisaties onder een dak

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Joke de Vries de Waard Joke de Vries de Waard Eerbeek

Helpt dat dan? :Ja natuurlijk helpt dat is het antwoord van Marlies van den Belt, en ze lacht.. Het overstrekken van mijn onderarmen moet de spieren helpen beter te functioneren. Door de systemische sclerose of te wel sclerodermie heb ik diverse problemen, waar Marlies raad op weet. Zij is voor mij een grote steun fysiek en psychisch, behandelt de actuele problemen en babbelt er vrolijk op los. Als je het even niet meer zo ziet zitten zorgt zij er voor dat je anders naar de dingen gaat kijken. Omdat ik chronisch ziek ben heb ik elke week therapie zo lang als dat nodig is en daar ben ik blij mee. Kortom een fantastische vakvrouw en een enorme steun in mijn situatie.

Jasper Wolf Jasper Wolf Eerbeek

Na mijn enkel gebroken te hebben kwam ik bij fysiotherapie Eerbeek en Loenen voor mijn herstel. Met Patricia ben ik gaan kijken naar welke oefeningen ik na mijn operatie kon gaan doen zodat ik zo snel mogelijk met mijn herstel kon beginnen. Samen keken we waar ik uiteindelijk naartoe wilde trainen en daar werd een plan op gemaakt. Dankzij de persoonlijke aandacht werd mijn behandeling steeds aangepast wanneer dit nodig was en werd er gekeken waar mijn trainingsbehoefte lag. Patricia heeft kennis van zaken, straalt positiviteit uit en zorgt dat ik het beste uit de training haal. De oefeningen worden aangepast naar mijn oplopende niveau waardoor het steeds uitdagend blijft. Na 6 maanden 2 keer in de week trainen ga ik nog steeds met veel plezier naar fysiotherapie.

Stefanie Sanders-Knop Stefanie Sanders-Knop Eerbeek

Vanwege Atrhodese(vastzetten van gewricht) aan schouder heb ik regelmatig fysio nodig om de gebieden die overbelast zijn soepel te maken/houden. Open communicatie is heel belangrijk en dat heb ik de laatste jaren als zeer prettig ervaren. Kortom een zeer bekwame praktijk en ze houden goed rekening met mijn beperking.