Title van de afbeelding

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Monique Schmidt Monique Schmidt Eerbeek

De afgelopen jaren heb ik vele fysiotherapie vormen nodig gehad. Dit om ervoor te zorgen dat ik zo lang mogelijk, met zo min mogelijk pijnklachten, mobiel kan blijven. De therapieën en fysiofit zijn een rode draad in mijn leven. Ik heb altijd serieuze aandacht en advies gekregen voor mijn, vooral motorische, problemen zodat mijn behandeling prima op mij is afgestemd. Door de therapie en fysiofit ben ik vooruit gegaan en ben ik fysiek sterker geworden. Nu krijg ik hulp dat vast te houden. Ik ben zeer tevreden over de fysiotherapiepraktijk en zijn medewerkers.

Ruby Meurs Ruby Meurs Loenen

Na mijn kijkoperatie aan mijn knie heb ik contact opgenomen met de fysio omdat ik zelf niet wist waar ik moest beginnen met oefeningen. De fysiotherapie heeft bij mij geholpen door oefeningen te geven die ik zowel bij de fysio, thuis en in de sportschool kon doen. Ik merk dat ik steeds meer kracht terug krijg in m'n knie. Ben dankbaar voor de hulp die ik gekregen!

Mevr. Rutgers Mevr. Rutgers Eerbeek

Een fijne praktijk. Mijn vaste fysiotherapeute heeft gouden handen en na een behandeling kan ik er zowel fysiek als mentaal weer even tegen. De andere therapeuten zijn ook altijd vriendelijk en bij invallen vanwege bv vakantie zijn ze goed ingelicht over mijn situatie. Ook de administratie mag niet ongenoemd blijven, zij doet er alles aan om de vergoeding te regelen bij de zorgverzekering. Kortom, top bedrijf dus.