Title van de afbeelding
'Alle specialisaties onder een dak'

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Bert de Wit Bert de Wit Eerbeek

In 1977 heb ik een auto ongeval gehad waardoor ik in een rolstoel zit. Hierna ben ik bij deze praktijk in behandeling gekomen. De praktijk is rolstoel toegankelijk en heeft een gehandicaptentoilet. Naast doorbewegen/fitness kan ik hier terecht met al mijn klachten. De meeste specialisaties zijn hier namelijk in huis. Ik ben zeer tevreden met fysiotherapie Eerbeek en Loenen.

Ada Jansen-Hagen Ada Jansen-Hagen Eerbeek

In 1996 was het de eerste keer dat ik naar FysioFit ging en tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk! Lekker sporten in een kleine groep, onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ieder op zijn of haar eigen niveau bezig zijn met kracht- en conditietraining. En vooral heel belangrijk; plezier hebben met elkaar!

Jan Sandman Jan Sandman Twello

Mijn vrouw en ik hebben jaren deelgenomen aan FysioFit. Op een leuke ontspannen manier in een kleine groep bewegen sprak ons beiden zeer aan. Wegens verhuizing kunnen wij helaas niet meer deelnemen aan FysioFit. Tevens ben ik onder behandeling geweest bij de manueel therapeut en hij heeft mij kundig en snel van mijn klachten verlost.