Title van de afbeelding
Alle specialisaties onder een dak

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Kees van Meerten Kees van Meerten Eerbeek

Enkele jaren geleden is er bij een deel van de rechter long geamputeerd om een tumor te verwijderen. Deze ingreep had tot gevolg dat ik kortademig werd en bij de geringste inspanning raakte ik buiten adem. Door verkeerd en te hoog te ademen werden mijn klachten sterker. Op advies van de longspecialist ben ik nu onder behandeling bij Sylvia met een aangepast programma welke mij meer lucht en kracht geeft. Ik heb er dagelijks profijt van en ben zeer tevreden over de behandeling van Sylvia en ga er met plezier naar toe.

Nicole Hagen-Steenkist Nicole Hagen-Steenkist Eerbeek

Ik liep al heel lang met heup en nekklachten en heb daar verschillende therapieën voor gehad. Niks hielp me echt. Bij Nanda kreeg ik voor het eerst dry needling en dat heeft mij heel goed geholpen! Ik vertrouw Nanda met de naalden. Nu vanwege een revalidatietraject kan ik ook met het opbouwen bij Nanda terecht. Ze luistert naar mij geeft adviezen over de opbouw met sport en werk. De praktijk is altijd netjes verzorgd. Er is goed rekening gehouden met corona. Door wisselende tijden en andere uitgang kom je vrijwel geen andere cliënten tegen. Kortom ik voel me hier prima thuis.

Joke de Vries de Waard Joke de Vries de Waard Eerbeek

Helpt dat dan? :Ja natuurlijk helpt dat is het antwoord van Marlies van den Belt, en ze lacht.. Het overstrekken van mijn onderarmen moet de spieren helpen beter te functioneren. Door de systemische sclerose of te wel sclerodermie heb ik diverse problemen, waar Marlies raad op weet. Zij is voor mij een grote steun fysiek en psychisch, behandelt de actuele problemen en babbelt er vrolijk op los. Als je het even niet meer zo ziet zitten zorgt zij er voor dat je anders naar de dingen gaat kijken. Omdat ik chronisch ziek ben heb ik elke week therapie zo lang als dat nodig is en daar ben ik blij mee. Kortom een fantastische vakvrouw en een enorme steun in mijn situatie.