Title van de afbeelding
Alle specialisaties onder een dak

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Mieke Schröder Mieke Schröder Laag Soeren

Ik kende de praktijk al van vorige lichamelijke ongemakken, maar toen ik in een keer slechter begon te lopen twijfelde ik geen moment om me weer aan te melden. Foto’s hebben uitgewezen dat ik heup- en rug artrose heb en kwam toen bij Carlijn terecht. Aan artrose kan helaas niets gedaan worden, maar wel oefeningen die de spieren sterker maken om de pijn draaglijker te maken en het uitstellen van een heupprothese mogelijk te maken. Samen hebben we een oefenprogramma opgesteld met oefeningen die ik dagelijks moet doen. Door mijn wilskracht en hulp en advies van Carlijn is het me gelukt beter te gaan lopen. We zijn er nog niet, het is een lange weg, maar ik ben blij al zover gekomen te zijn. Met dank aan Carlijn.

Luna Wansink Luna Wansink Loenen

Onze Luna is geboren met een openruggetje En heel hierdoor regelmatig fysiotherapie nodig. Kirsten komt dan ook bij ons thuis dit is voor Luna veel praktischer. Dit omdat ze dan in haar eigen omgeving kan oefenen. Inmiddels is onze zoon ook bij Kirsten onder behandeling. Dit bevalt erg goed er was gelijk een goede klik met beide kinderen. Als ouders zijnde doet je dat goed. Want beide kinderen zullen nog wel even door moeten met therapie. En dat is bij Kirsten zeker geen straf.

Kees van Meerten Kees van Meerten Eerbeek

Enkele jaren geleden is er bij een deel van de rechter long geamputeerd om een tumor te verwijderen. Deze ingreep had tot gevolg dat ik kortademig werd en bij de geringste inspanning raakte ik buiten adem. Door verkeerd en te hoog te ademen werden mijn klachten sterker. Op advies van de longspecialist ben ik nu onder behandeling bij Sylvia met een aangepast programma welke mij meer lucht en kracht geeft. Ik heb er dagelijks profijt van en ben zeer tevreden over de behandeling van Sylvia en ga er met plezier naar toe.