Title van de afbeelding
Alle specialisaties onder een dak

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Jasper Wolf Jasper Wolf Eerbeek

Na mijn enkel gebroken te hebben kwam ik bij fysiotherapie Eerbeek en Loenen voor mijn herstel. Met Patricia ben ik gaan kijken naar welke oefeningen ik na mijn operatie kon gaan doen zodat ik zo snel mogelijk met mijn herstel kon beginnen. Samen keken we waar ik uiteindelijk naartoe wilde trainen en daar werd een plan op gemaakt. Dankzij de persoonlijke aandacht werd mijn behandeling steeds aangepast wanneer dit nodig was en werd er gekeken waar mijn trainingsbehoefte lag. Patricia heeft kennis van zaken, straalt positiviteit uit en zorgt dat ik het beste uit de training haal. De oefeningen worden aangepast naar mijn oplopende niveau waardoor het steeds uitdagend blijft. Na 6 maanden 2 keer in de week trainen ga ik nog steeds met veel plezier naar fysiotherapie.

Stefanie Sanders-Knop Stefanie Sanders-Knop Eerbeek

Vanwege Atrhodese(vastzetten van gewricht) aan schouder heb ik regelmatig fysio nodig om de gebieden die overbelast zijn soepel te maken/houden. Open communicatie is heel belangrijk en dat heb ik de laatste jaren als zeer prettig ervaren. Kortom een zeer bekwame praktijk en ze houden goed rekening met mijn beperking.

Fenneke Beeking Fenneke Beeking Eerbeek

Fenneke Beeking, Inmiddels is er meer dan een jaar geleden een hernia bij mij vastgesteld. Nadat ik bij Rick kwam met pijn in mijn onderrug en uitstralende pijn naar mijn linkerbeen heeft hij de 'hernia testjes' gedaan en ben ik doorverwezen. Daar gaat veel tijd overheen, maar in die tijd bleef ik wekelijks behandelingen krijgen om te verlichten en om in beweging te blijven. Vanuit zijn kennis en expertise dacht hij mee wat op dat moment in het proces een passende behandeling was. Helaas ging de hernia niet vanzelf weg en ben ik geopereerd. Na de operatie kreeg ik therapie aan huis en volgde Rick het verloop. Rick was realistisch maar vooral ook optimistisch over de toekomst. Ik kreeg een behandeling op maat waarin meerdere disciplines binnen de praktijk meedachten en behandelden, zoals Sylvia de manueel therapeut, Frank gaf mij dry needling en Peep dacht mee vanuit de bekkenfysiotherapie. Doordat er binnen de praktijk korte lijntjes zijn, kon ik diezelfde week vaak al terecht. Inmiddels train ik twee keer per week, waar ik op mij afgestemde oefeningen doe. Er zijn dan meer mensen aan het trainen voor wie ook voldoende aandacht is. Ik word door Rick gewezen op mijn houding en uitvoering, hier heb ik in het dagelijks leven veel baat bij. Rick, maar ook de andere therapeuten, benadrukken de positieve stappen, geven aan dat herstel tijd kost en blijven motiveren.