Title van de afbeelding

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Jan Scholl Jan Scholl Eerbeek

Sinds 2010 kom ik wekelijks bij deze fysiotherapie praktijk Na eerst bij een andere praktijk in behandeling te zijn geweest, daar zag ik geen vooruitgang, en ben zodoende bij de locatie in Eerbeek terecht gekomen. Nadat ik een longoperatie heb ondergaan in 2010, zijn er zenuwen beschadigd waardoor ik mijn rechterarm niet meer kon gebruiken, daarbij heb ik door deze operatie ook een beperkte longinhoud(COPD). Onder begeleiding van de fysiotherapeut volg ik 1 keer per week FysioFit voor COPD patienten, voor mijn rechterarm hebben we ook tijdens dit programma d.m.v. oefeningen kunnen zorgen dat ik mijn arm weer voor 50 % kan gebruiken. Tevens heb ik binnen de praktijk altijd contact met 1 fysiotherapeut, deze heeft ook een programma samengesteld passend bij mijn persoonlijke situatie. Daarbij heerst er prettige sfeer en kom ik er graag en kan door mijn goede ervaring deze praktijk aan een ieder aanbevelen.

Mevr. Rutgers Mevr. Rutgers Eerbeek

Een fijne praktijk. Mijn vaste fysiotherapeute heeft gouden handen en na een behandeling kan ik er zowel fysiek als mentaal weer even tegen. De andere therapeuten zijn ook altijd vriendelijk en bij invallen vanwege bv vakantie zijn ze goed ingelicht over mijn situatie. Ook de administratie mag niet ongenoemd blijven, zij doet er alles aan om de vergoeding te regelen bij de zorgverzekering. Kortom, top bedrijf dus.

Kees van der Hoorn Kees van der Hoorn Beekbergen

Reeds 20 jaar lang ben ik bezig met fysiotherapie behandelingen, waarvan de laatste 2 jaar bij de fysiopraktijk Van Heuven in Beekbergen, inmiddels fysiotherapie Eerbeek, Loenen en Beekbergen. Ik ben daar voor 100% tevreden. Zowel met de Stenose-behandeling als met het sporten, wordt er veel aandacht aan je besteedt. Ook de fysiotherapeuten zelf hebben veel aandacht. De klachten worden goed behandeld. Ik hoop onder andere door deze behandeling eerdaags mijn negentigste verjaardag te kunnen vieren (en misschien nog wat jaartjes erbij). Met dank aan de goede behandeling en verzorging, Vriendelijke groeten, Kees van der Hoorn