Title van de afbeelding
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Fysiotherapie Eerbeek en Loenen bestaat ruim 40 jaar en is bekend om een breed scala aan behandelingen en fitprogramma’s. Onze zorg en kennis zijn afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Alle fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisaties waardoor we elkaar aanvullen in kennis en vaardigheden. Op deze manier krijgt u de meest optimale behandeling en begeleiding. Lees meer

 

Afspraak

Voor meer informatie of een afspraak maken bel dan
0313 - 65 11 96.

Afspraak maken

Team

Ons team bestaat uit zeer enthousiaste medewerkers die iedere dag voor u klaar staan!

Maak kennis

Wilt u zich aanmelden voor FysioFit?

Hier kunt u zich ook aanmelden voor ZwangerFit en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Bert de Wit Bert de Wit Eerbeek

In 1977 heb ik een auto ongeval gehad waardoor ik in een rolstoel zit. Hierna ben ik bij deze praktijk in behandeling gekomen. De praktijk is rolstoel toegankelijk en heeft een gehandicaptentoilet. Naast doorbewegen/fitness kan ik hier terecht met al mijn klachten. De meeste specialisaties zijn hier namelijk in huis. Ik ben zeer tevreden met fysiotherapie Eerbeek en Loenen.

Ada Jansen-Hagen Ada Jansen-Hagen Eerbeek

In 1996 was het de eerste keer dat ik naar FysioFit ging en tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk! Lekker sporten in een kleine groep, onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ieder op zijn of haar eigen niveau bezig zijn met kracht- en conditietraining. En vooral heel belangrijk; plezier hebben met elkaar!

Jan Sandman Jan Sandman Twello

Mijn vrouw en ik hebben jaren deelgenomen aan FysioFit. Op een leuke ontspannen manier in een kleine groep bewegen sprak ons beiden zeer aan. Wegens verhuizing kunnen wij helaas niet meer deelnemen aan FysioFit. Tevens ben ik onder behandeling geweest bij de manueel therapeut en hij heeft mij kundig en snel van mijn klachten verlost.