Title van de afbeelding
Alle specialisaties onder een dak

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie

Ons team

Wie is uw behandelaar?

Maak kennis

FysioFit / FysioBuitenFit

Ook voor Zwanger- en MoederFit.

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Sietse Schroven Sietse Schroven Loenen

3 Jaar geleden ben ik aangereden op de kanaalbrug in Loenen. Hierbij liep ik een dubbele beenbreuk op. Na mijn operatie moest ik revalideren en ben hierdoor terecht gekomen bij Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. Hier ben ik twee jaar in behandeling geweest bij Sylvia en ben inmiddels bijna hersteld. Op dit moment ben ik bij Frank in behandeling voor rug/nekklachten. En ook hier ben ik zo goed als hersteld. Ik ben altijd zeer goed geholpen en begeleid en ben er altijd met veel plezier heen gegaan. Ik wil mij hier daar dan ook hartelijk voor bedanken.

Edwin Havekes Edwin Havekes Eerbeek

In deze coronatijd een nieuwe heup krijgen is best even spannend. Kon alles gewoon doorgaan? De operatie heeft uiteindelijk plaatsgevonden en jullie praktijk hoefde gelukkig niet dicht waardoor ik gewoon therapie kon krijgen. Daar was ik erg blij mee. Jullie hebben mij prima begeleid en helemaal “klaargestoomd” om weer aan het werk te kunnen. Ik heb er dus alle vertrouwen in om eind van het jaar de andere heupoperatie ook nog te ondergaan en daarna weer te revalideren bij jullie.

Eline Koppenol Eline Koppenol Eerbeek

In mei 2020 heb ik door een val met mijn paard mijn bekken op meerdere plekken gebroken, na een week ziekenhuis begon thuis de revalidatie. Na 1 telefoontje kon ik meteen terecht bij Peep. Super dat ik snel terecht kon, ze dacht super mee en ze gaf me veel handvatten om zelf ook mee verder te kunnen. Fijn contact en super begeleiding, 1 woord; TOP!