Title van de afbeelding
Locatie Beekbergen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een behandeling? We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. U heeft niet altijd een verwijzing nodig van uw huisarts voor fysiotherapie.

Locatie Beekbergen

Loenenseweg 1

7361 GA Beekbergen

T 055-5064747

info@fysio-eerbeek.nl 

Openingstijden:

Maandag 8.00 - 20.00
Dinsdag 8.00 -19.00
Woensdag 8.00 17.30
Donderdag 8.00 - 19.00
Vrijdag 8.00- 17.00

Telefonische bereikbaar: 

Maandag t/m vrijdag 8.30 17.00

 

 

Wat zeggen patiënten over ons?
Truus Veerman Truus Veerman Eerbeek

Afgelopen jaar ben ik geopereerd aan mijn heup. De eerste paar weken heb ik thuis therapie gekregen. Dat vond ik erg prettig. Door de tips en adviezen over het gebruik van loophulpmiddelen kon ik vlot weer door het huis komen. Daarna kreeg ik therapie op de praktijk om de heup sterker te maken en het lopen te verbeteren. De behandelingen zijn goed afgestemd op wat ik kan en het personeel is altijd vriendelijk.

Monique Schmidt Monique Schmidt Eerbeek

De afgelopen jaren heb ik vele fysiotherapie vormen nodig gehad. Dit om ervoor te zorgen dat ik zo lang mogelijk, met zo min mogelijk pijnklachten, mobiel kan blijven. De therapieën en fysiofit zijn een rode draad in mijn leven. Ik heb altijd serieuze aandacht en advies gekregen voor mijn, vooral motorische, problemen zodat mijn behandeling prima op mij is afgestemd. Door de therapie en fysiofit ben ik vooruit gegaan en ben ik fysiek sterker geworden. Nu krijg ik hulp dat vast te houden. Ik ben zeer tevreden over de fysiotherapiepraktijk en zijn medewerkers.

Ruby Meurs Ruby Meurs Loenen

Na mijn kijkoperatie aan mijn knie heb ik contact opgenomen met de fysio omdat ik zelf niet wist waar ik moest beginnen met oefeningen. De fysiotherapie heeft bij mij geholpen door oefeningen te geven die ik zowel bij de fysio, thuis en in de sportschool kon doen. Ik merk dat ik steeds meer kracht terug krijg in m'n knie. Ben dankbaar voor de hulp die ik gekregen!