Title van de afbeelding
Inloopspreekuren

Locatie sportschool Fit & Fun Eerbeek, Veldkantweg 12

Elke woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur heeft onze sportfysiotherapeut Rick een behandel- en inloopspreekuur. Voor leden van de sportschool is dit gratis. 

Locatie VV Eerbeekse Boys, Veldkantweg 8a

Elke twee weken op de dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur heeft onze sportfysiotherapeut Rick een inloopspreekuur voor leden van de voetbalvereniging.

Locatie Volleybalvereniging Spiker Eerbeek, Händelsstraat 45

Elke laatste maandag van de maand van 19:45 tot 20:45 uur heeft onze sportfysiotherapeut Nanda een inloopspreekuur voor leden van de volleybalvereniging.

Onze therapieën

Welke therapie heeft u nodig?

Meer informatie
Wat zeggen patiënten over ons?
Kees van der Hoorn Kees van der Hoorn Beekbergen

Reeds 20 jaar lang ben ik bezig met fysiotherapie behandelingen, waarvan de laatste 2 jaar bij de fysiopraktijk Van Heuven in Beekbergen, inmiddels fysiotherapie Eerbeek, Loenen en Beekbergen. Ik ben daar voor 100% tevreden. Zowel met de Stenose-behandeling als met het sporten, wordt er veel aandacht aan je besteedt. Ook de fysiotherapeuten zelf hebben veel aandacht. De klachten worden goed behandeld. Ik hoop onder andere door deze behandeling eerdaags mijn negentigste verjaardag te kunnen vieren (en misschien nog wat jaartjes erbij). Met dank aan de goede behandeling en verzorging, Vriendelijke groeten, Kees van der Hoorn

Mevr. Bijvank Mevr. Bijvank Eerbeek

Eén keer per week ga ik naar fysiofit en onder begeleiding van een therapeut doe ik een uur kracht en cardio oefeningen. Met eventuele klachten kan ik altijd terecht bij de therapeut en krijg hiervoor oefeningen mee voor thuis. Die speciale aandacht die aan mij besteed wordt waardeer ik zeer. Fysiofit is zeker aan te bevelen."

Alex Seubring Alex Seubring Eerbeek

na mijn operatie aan de enkel kwam ik bij de fysiotherapie terecht. Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Veel oog voor de wensen / doelen van de patiënt waardoor het flexibel bij sturen tijdens de behandeling leidde tot een goede samenwerking. Veel verschillende oefeningen hebben snel geleid tot herstel en vermindering van de pijn. eenvoudige oefeningen voor thuis en duidelijke uitleg voor oefeningen voor bij de plaatselijke sportschool. Dit heeft het herstel goed bevorderd. Bedankt!