Title van de afbeelding
Inloopspreekuren
Terug naar overzicht

 

Locatie Eerbeek, Wethouder Sandersstraat 74

Elke maandagavond is er van 18.30 tot 19.30 een inloopspreekuur voor alle medische vragen over houding en beweging of sportmogelijkheden. De wachttijd is maximaal 15 minuten als de collega net met iemand in gesprek is gegaan.

Locatie sportschool Fit & Fun Eerbeek, Veldkantweg 12

Elke woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur heeft onze sportfysiotherapeut Rick een behandel- en inloopspreekuur. Voor leden van de sportschool is dit gratis. Niet-leden zie onder het kopje ‘Kosten’.

Kosten locatie Eerbeek en sportschool Fit & Fun bij het inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is niet gratis. Gaat het om een medische vraag over een fysieke klacht zal de fsyiotherapeut dit onder de code van een screening declareren bij uw zorgverzekeraar (mits voldoende verzekerd). 

Als het om een niet-medische vraag gaat zult u een rekening à € 13,00 ontvangen.

 

Locatie Hart for Her Eerbeek, Stuijvenburchstraat 101

Elke eerste dinsdag van de maand  van 09:00 tot 10:00 uur is onze fysiotherapeut Bibi voor een inloopspreekuur bij Hart for Her. Dit spreekuur is alleen voor leden van Hart for Her.

Locatie VV Eerbeekse Boys, Veldkantweg 8a

Elke twee weken op de dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur heeft onze sportfysiotherapeut Rick een inloopspreekuur voor leden van de voetbalvereniging.

Locatie Volleybalvereniging Spiker Eerbeek, Händelsstraat 45

Elke laatste maandag van de maand van 19:45 tot 20:45 uur heeft onze sportfysiotherapeut Nanda een inloopspreekuur voor leden van de volleybalvereniging.