Title van de afbeelding
Geriatrie fysiotherapie
Terug naar overzicht

 

Geriatrie fysiotherapie

De Geriatrie fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor (kwetsbare) ouderen en mensen met complexe gezondheidsproblemen door bijvoorbeeld:

 

Het doel van de fysiotherapeut is het zo goed mogelijk kunnen blijven bewegen. Ook wordt samen met u bekeken of uw beweeglijkheid verbeterd kan worden. Daardoor kunt u zoveel mogelijk uw zelfstandigheid behouden. Daarbij zullen oefeningen belangrijk zijn.

Als verbetering niet mogelijk is helpt onze fysiotherapeut u bij het omgaan met het verliezen van beweeglijkheid en zelfstandigheid. Zij adviseert uw gezinsleden en eventuele mantelzorgers over het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, vervoer, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen. Kortom zowel u als uw gezinsleden en/of mantelzorgers zijn in goede handen bij onze Geriatrie fysiotherapeut.

Herkent u zich in bovenstaande of heeft u een doorverwijzing van bijvoorbeeld uw huisarts? Neemt u dan contact met ons op.

Voor meer informatie over Geriatrie fysiotherapie kunt u terecht op de website van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG) of klik hier.