Terug naar overzicht

Mirte Raamsteeboers

Mirte Raamsteeboers

Mijn naam is Mirte Raamsteeboers. Sommigen zullen mij al een beetje kennen want ik loop al een aantal weken mee in de praktijk als stagiair bij Carlijn en Bibi. Op dit moment zit ik mijn vierde leerjaar fysiotherapie op de hogeschool van Arnhem en Nijmegen en deze stage is mijn afstudeerstage. Voordat ik als stagiair aan de slag ben gaan bij Fysiotherapie Eerbeek & Loenen heb ik onderzoek gedaan en stage gelopen in de revalidatie.

Mijn interesse ligt op dit moment het meest bij geriatrie en psychosomatiek. Ik weet nog niet wat ik volgend jaar precies wil en ga doen, dus ik wil mij waar mogelijk zo breed mogelijk oriënteren.   

Ik woon samen met mijn ouders en broers op een melkveebedrijf in Hellendoorn. Naast fysiotherapie vind ik het leuk om te borrelen met vriendinnen, paardrijden, voetballen, lezen en wandelen met de honden. Daarnaast ben ik thuis ook nog druk met de kalverkeuring en hebben wij een klein boerderijwinkeltje met zuivel en vlees van onze eigen koeien. Genoeg dingen te doen dus. Maar nu eerst de focus op fysiotherapie!  

Tot ziens! 

Andere nieuwsitems