Terug naar overzicht

Hooikoortsklachten?

Hooikoortsklachten?

 

Hooikoorts

Het seizoen van hooikoorts is weer aangebroken. Nu er helaas nog steeds corona in de wereld is, is het voor ons soms lastig om de klachten van hooikoorts en van corona te onderscheiden. Als u bij ons in de praktijk onder behandeling komt, wordt elke keer gevraagd naar uw gezondheidstoestand zoals verkoudheid. Als u last heeft van hooikoorts zou het kunnen zijn dat u klachten ervaart die lijken op mogelijke coronaklachten. 

Na overleg met verschillende instanties hebben we besloten dat als u klachten heeft van hooikoorts dat u bij ons in behandeling kan komen indien u een negatieve testuitslag heeft van maximaal 48 uur oud. Ook krijgt u extra vragen (triage) en moeten er duidelijk herkenbare hooikoortsklachten aanwezig zijn. We raden u aan om even te bellen voor overleg als u last heeft van hooikoorts en daardoor klachten heeft die lijken op hooikoorts. Dan leggen wij het een en ander verder aan u uit.

Wist u overigens dat wij een behandeling hebben voor vermindering van klachten bij hooikoorts? Tapen blijkt in veel gevallen te helpen voor vermindering van deze hooikoortsklachten. Hier leest u er meer over. 

Andere nieuwsitems