Terug naar overzicht

BuitenFit

BuitenFit

 

BuitenFit

Naast onze bekende FysioFit-lessen bieden we ook BuitenFit aan. Deze lessen worden altijd in de buitenlucht gegeven, ongeacht de weersomstandigheden. De BuitenFit-lessen zijn bedoeld voor jong en oud, maar altijd een fysieke uitdaging! Uiteraard doet ieder op zijn eigen niveau mee. BuitenFit is bedoeld voor iedereen die goed belastbaar is en dus kan hardlopen of stevig kan wandelen.

Normaal gesproken (toen we corona nog niet kenden), zijn deze lessen buiten in Eerbeek. We verzamelen dan op de praktijk en lopen (hardlopend of stevig wandelend) een route waarbij we onderweg oefeningen doen. We maken dan gebruik van attributen die we meenemen of die we onderweg tegenkomen zoals bankjes. In de zomer gaan we lekker het bos in. 

Nu met corona zijn deze lessen wat aangepast rekening houdend met de regels van het RIVM. BuitenFit is momenteel op onze parkeerplaats, maar nog net zo leuk! De groep wordt verdeeld in groepjes van maximaal 4 personen, die elk in hun groepje oefeningen krijgen van een van onze fysiotherapeuten. Motiverend en uitdagend!

De oefeningen bij BuitenFit zijn gericht op het verbeteren van balans, spierkracht en uithoudingsvermogen. Zeer geschikt dus als u wilt werken aan een betere algehele conditie van uw lichaam. Ook BuitenFit staat garant voor gezellig sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo weet u zeker dat er altijd goed toezicht is op hoe de oefeningen worden uitgevoerd, waardoor de kans op blessures vele malen verkleind wordt. 

Momenteel hebben we twee groepen: op maandagavond en op donderdagavond. Dus bent u op zoek naar fysieke uitdaging in de buitenlucht met goede begeleiding? Dan is BuitenFit zeker geschikt! Bel of mail de praktijk voor meer informatie, we vertellen u er graag meer over! 

 

Andere nieuwsitems