Title van de afbeelding
FysioFit
Terug naar overzicht

 

FysioFit Eerbeek

Sporten in een kleine groep onder deskundige begeleiding van een vaste fysiotherapeut, kan bij FysioFit Eerbeek. Ook al sport u in een groep (max. 9 personen), er is zeker individuele aandacht en begeleiding van de fysiotherapeut. Elke deelnemer krijgt een persoonlijk trainingsprogramma. Gezelligheid van een groep en individuele aandacht van een enthousiaste fysiotherapeut, dat maakt FysioFit Eerbeek een begrip in de regio.

Voor wie is FysioFit geschikt?

Iedereen die wil bewegen of weer wil beginnen met bewegen is bij ons aan het juiste adres. Heeft u een chronische ziekte, (lichte) beperkingen of andere klachten? Ook dan wordt u bij FysioFit deskundig begeleidt naar een fitter lichaam. U zult merken dat steeds terugkerende klachten aan spieren en gewrichten minder worden of zelfs verdwijnen. Ook het oppakken en opbouwen van sporten na een blessure, ziekte of operatie wordt op een verantwoorde manier door de deskundige begeleiding opgebouwd. Elke training beginnen we met een gezamenlijke warming-up. Daarna doet u het speciaal voor u opgestelde trainingsprogramma, waarna we het trainingsuur samen afsluiten met een cooling-down.

Doordat in groepsverband wordt getraind is er ook een sociaal aspect. Een stukje gezelligheid is belangrijk bij bewegen. Vaak wordt na een uurtje goed trainen even bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.

Fysiofit heeft groepen op alle dagdelen en avonden van de week. Iedereen heeft dus wel een mogelijkheid om te komen bewegen in een ongedwongen, gezellige sfeer.

Aanmelden FysioFit Eerbeek

Over de week verdeeld zijn er 32 trainingsuren, zowel overdag als ’s avonds. U kunt zich aanmelden voor één of twee vaste trainingsuren.

Wanneer u bij ons komt sporten, vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats en worden diverse tests afgenomen. Zo brengen we uw wensen en uw conditie, kracht en lichamelijke klachten of beperkingen in kaart. Dit is belangrijk om te bepalen hoe zwaar u veilig belast kunt worden. Vervolgens stellen we een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Na verloop van tijd kunnen we uw trainingsresultaten vergelijken met uw begintest en krijgt u een goed beeld van uw vorderingen.

Voor het reglement van de FysioFit klik hier

Kosten FysioFit

De kosten van FysioFit worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Sommige werkgevers zijn bereid om bij te dragen in de kosten.

1x per week trainen                 : € 34,- per maand

2x per week trainen                : € 57,70 per maand

Inschrijving met starttest    : € 34,- eenmalig

(Betaling van de trainingen is alleen mogelijk via automatische incasso)