Het coronavirus

 

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, is het dragen van een mondkapje vanaf 1 december 2020 verplicht in de wachtruimtes en behandelkamers van onze praktijk. Zo kan de behandeling in de praktijk, voor u en ons, verantwoord en op een veilige manier plaatsvinden.

Voor FysioFit (sporten) gelden andere coronaregels, klik hier voor meer informatie.

Een mondkapje is verplicht. Dat wil zeggen dat het dragen van een spatscherm, sjaal of andere middelen niet voldoende is. Houd u daar alstublieft rekening mee. Een mondkapje dragen geldt voor alle ruimtes, de wachtkamer, de gangpaden en de behandelruimtes. Voor het sporten in de zalen tijdens FysioFit gelden andere regels. 

De huisregels op een rij:


Heeft u verkoudheids- of griepverschijnselen? Dan is een behandeling of sporten op dat moment niet mogelijk. De richtlijnen vanuit het RIVM en ons genootschap, het KNGF volgen wij nauwgezet.

Behandeling ex-coronapatiënten

Wist u dat wij ook ex-coronapatiënten behandelen? Onze longfysiotherapeuten hebben een nascholing gevolgd over het coronavirus en zij zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Klik hier voor meer informatie over deze therapie.

Vragen aanvang behandeling

Uw fysiotherapeut zal u voor aanvang van de behandeling enkele vragen stellen over uw gezondheid;


De PBM's (Persoonlijke Beschermings Middelen) zijn zo nodig aanwezig en wij zorgen voor een veilige werkomgeving waarbij de praktijk is ingericht volgens de maatregelen van de 1,5 meter afstand.

Naast behandelingen op de praktijk blijven we gebruik maken van het telefonisch- of videoconsult. Denk daarbij aan uitleg, instructies, nieuwe oefeningen en adviezen.

Bekijk hier het filmpje over wat fysiotherapie voor u kan doen.

Blijf ondertussen bewegen!

Bewegen is gezond en kan op allerlei manieren. Beweging is belangrijk voor uw fysieke gesteldheid en dus ook voor uw weerstand. Zorg goed voor elkaar!