Het coronavirus.


5 juni: Wij zijn in mei begonnen met het behandelen binnen de 1,5 meter met gebruik van PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen).
De richtlijnen zijn inmiddels aangepast en hierdoor is het mogelijk geworden om ook binnen de 1,5 meter zonder de PBM te behandelen. Hier zijn wel enkele voorwaarden en uitzonderingen aan verbonden.
De fysiotherapeut zal u daarom bij elke afspraak enkele vragen stellen over uw gezondheid;.

• Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of  hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

• Controlevraag: bent u verder gezond en voelt u zich momenteel gezond?

Deze PBM's zijn zo nodig aanwezig en is er gezorgd voor een veilige werkomgeving waarbij de praktijk is ingericht op 1,5 meter afstand kunnen bewaren.

Vanaf medio maart zijn wij overvallen door het coronavirus en alle hectiek die daarbij kwam. Organisatorisch moesten wij even flink schakelen om het weer op de rit te krijgen. Wij willen namelijk graag veilig blijven behandelen en helpen om in beweging te blijven.

Naast de behandeling op de praktijk blijven we gebruik maken van het telefonisch- of videoconsult. Denk daarbij aan uitleg, instructies, nieuwe oefeningen, adviezen.

​De richtlijnen vanuit het RIVM en ons genootschap, het KNGF volgen wij nauwgezet.

Blijf ondertussen bewegen!

Bewegen is gezond en kan op allerlei manieren. Beweging is belangrijk voor je fysieke gesteldheid en dus ook voor je weerstand. Dat hebben wij nu allemaal nodig hebben.

In de afgelopen periode zijn we druk geweest met veel nieuwe ideeën. Denk dan aan oefenprogramma’s, youtube filmpjes. Verder geven we ook 4x per week een online training. Voor €25 per maand kunt u daaraan deelnemen.

Zorg goed voor elkaar! Zodat wij u straks weer welkom kunnen heten in onze praktijk.