Update 03-11-2021

Het coronavirus

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen voor alle cliënten en therapeuten, gelden er enkele voorzorgsmaatregelen. Zo kan de behandeling in de praktijk, voor u en ons, verantwoord en op een veilige manier plaatsvinden.

Mondkapjes in onze praktijk

Vanaf heden 3 november 2021 dragen wij mondkapjes in de praktijk. 

Een mondkapje is verplicht. Dat wil zeggen dat het dragen van een spatscherm, sjaal of andere middelen niet voldoende is. Houdt u daar alstublieft rekening mee. Een mondkapje dragen geldt voor de wachtkamer, wandelgangen en de behandelkamers.

Voor FysioFit (sporten) gelden andere coronaregels, klik hier voor meer informatie.

De huisregels op een rij:


Behandeling ex-coronapatienten
Wist u dat wij ook ex-coronapatiënten behandelen? Onze longfysiotherapeuten hebben een nascholing gevolgd over het coronavirus en zij zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Klik hier voor meer informatie over deze therapie.

Uw fysiotherapeut zal u voor aanvang van de behandeling enkele vragen stellen over uw gezondheid;


Naast behandelingen op de praktijk blijven we gebruik maken van het telefonisch- of videoconsult. Denk daarbij aan uitleg, instructies, nieuwe oefeningen en adviezen.

Bekijk hier het filmpje over wat fysiotherapie voor u kan doen.

Blijf ondertussen bewegen!

Bewegen is gezond en kan op allerlei manieren. Beweging is belangrijk voor uw fysieke gesteldheid en dus ook voor uw weerstand. Zorg goed voor elkaar!