Title van de afbeelding
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Fysiotherapie Eerbeek & Loenen bestaat al sinds 1973. In die ruim 40 jaar hebben we onze zorg continu ontwikkeld en afgestemd op de laatste inzichten. Hierdoor bieden we nu een ruim aanbod aan fysiotherapeutische behandelingen en specialisaties. De cliënt en de kwaliteit van zorg staan bij ons centraal.

Lees meer

 

Afspraak

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bel dan
0313-651196

Afspraak maken

Team

Ons team bestaat uit zeer enthousiaste medewerkers die iedere dag voor u klaar staan!

Maak kennis

Wilt u zich nu aanmelden voor Fysio Fit?

Meldt u nu aan voor Fysio Fit

Aanmelden
Wat zeggen patiënten over ons?
Bert de Wit Bert de Wit Eerbeek

In 1977 heb ik een auto ongeval gehad waardoor ik in een rolstoel zit. Hierna ben ik bij deze praktijk in behandeling gekomen. De praktijk is rolstoel toegankelijk en heeft een gehandicapten toilet, Naast door bewegen / fitness kan ik hier terecht met al mijn klachten omdat de meeste specialisaties hier in huis zijn. Ik ben zeer tevreden met de fysiotherapie Eerbeek en Loenen.

Ada Jansen-Hagen Ada Jansen-Hagen Eerbeek

27-09-1996 was de eerste keer dat ik naar de Fysio Fit ging en tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk! Lekker sporten in een kleine groep, onder begeleiding van een fysiotherapeut, ieder op zijn of haar eigen niveau bezig zijn met kracht- en conditietraining en vooral heel belangrijk: Plezier hebben met elkaar!

Jan Sandman Jan Sandman Twello

Mijn vrouw en ik hebben jaren deelgenomen aan de fysio fit, Op een leuke ontspannen manier in een kleine groep bewegen sprak ons beiden zeer aan. Wegens verhuizing kunnen wij helaas niet meer deelnemen aan de fysio fit. Tevens ben ik onder behandeling geweest bij de manueel therapeut en hij heeft mij kundig en snel van mijn klachten verlost.